De framemaat is de opgegeven fietsmaat door de fabrikant. Deze staat voor de verticale hoogte van trapas, tot aan de zadelpenklem. Bij elke fabrikant wordt gewerkt met een eigen geometrie, waardoor vergelijken op framemaat moeilijk is. Dit hebben we opgelost door de framematen te koppelen aan jouw lichaamslengte. Hierdoor krijg je een indicatie van welke maat voor jou is aangewezen!

1m 59 tot 1m64   u kiest best een framemaat 45 of 46

1m 65 tot 1m70   u kiest best een framemaat 48, 49 of 50

1m 71 tot 1m 76   u kiest best een framemaat 56, 57 of 58

1m 83 tot 1m 88   u kiest best een framemaat 61 of 62

Frametype

Er is steeds keuze tussen een heren of damesmodel. De herenmodellen hebben een verticale buis, waar damesmodellen een lage instap hebben! Let op, er bestaat een extra model lage instap voor mensen die moeilijker te been zijn of evenwichtsmoeilijkheden hebben. Dit staat expliciet vermeldt bij uw type framemaat. Staat er gewoon damesmodel lage instap, dan gaat het om een standaard damesmode

Actieradius

Dit is de afstand die je maximaal kan afleggen met een volle accu. Dit is onder ideale omstandigheden. Wind, bandenspanning en het terrein hebben onder andere invloed op de actieradius. Ook de mate waarin u ondersteuning vraagt, bepalen het verbruik van uw batterij!

*300 WH batterij actieradius tot maximum 80 km in uiterst gunstige omstandigheden

*400 WH batterij actieradius tot maximum 110 km in uiterst gunstige omstandigheden

*500 WH batterij actieradius tot maximum 135 km in uiterst gunstige omstandigheden