Bij Ulbike kan u terecht voor het verhuur van elektrische comfortabele fietsen! Kom onze prachtige streek verkennen op de fiets. Haspengouw heet u welkom!

Fietsparadijs Limburg, met mooie plekjes en een schitterend fietsroutenetwerk, vele lekkere adresjes en zoveel meer! De bloesemtijd, een streling voor het oog! 

 

Maar ook elk ander tijdstip van het jaar maakt het de moeite waard.

Overtuigd? Nieuwsgierig? Reserveer dan NU  je elektrische fiets en kom op een comfortabele manier onze streek ontdekken.

Dit kan door ons te mailen: ulbike@telenet.be met de gewenste datum en het aantal ebikes. Wij reageren zo snel mogelijk!

______________________________________________________________________________

Tarieven:

  • elektrische fiets damesmodel: 30 euro/dag (20 euro/dag vanaf dag 3)                    

  • kinderstoeltje tot 15kg voor: 5 euro/dag

  • kinderstoeltje tot 18kg achter: 5 euro/dag

  • Fietskar 1 kind: ( max 30 kg) 10 euro/dag

Verhuur met vertrek ter plaatse is enkel mogelijk op onze openingsdagen en tussen 9u en 17u30, uitgezonderd op zaterdag tussen 9u en 17u. Zondag en maandag zijn we gesloten. Alsook op feestdagen! Er is die dagen geen verhuur mogelijk ter plaatse. Verblijft u elders, dan kan het wel op locatie.

Verblijft u in de buurt? Dan is verhuur ook mogelijk op zon -en feestdagen! We kunnen de fietsen dan brengen en halen. We vragen hiervoor een transportkost berekend op uw afstand. We bekijken of het transport past in onze planning.

Omdat de reservaties goed lopen, raden wij u aan niet te lang te wachten om uw daguitstap te plannen. Wees er tijdig bij!            

  • Inbegrepen in de dagprijs: fietsroute Haspengouw aan de hand van de knooppunten, naar keuze met route 32 km,  46 km of 57 km. Er is een knooppunthouder op de fiets aanwezig, indien gewenst!

  • Al onze fietsen zijn voorzien van een fietstas waar u uw persoonlijke spullen in kwijt kan en materiaal om bij een lekke band de fiets snel te herstellen! Toch pech onderweg? U kan ons bereiken op ons gsm-nummer.

_______________________________________________________________

Wat bij slecht weer?

Bij uitzonderlijke weersomstandigheden zoals ijzel of storm, bieden wij u de mogelijkheid om uw reservatie tot 24u op voorhand te annuleren of wij nemen zelf de beslissing dat een fietstocht te gevaarlijk is en geven u de kans te herboeken of betalen u terug. 

U vindt meer info hier: Algemene voorwaarden Fietsverhuur

__________________________________________________

TERUG VAN WEGGEWEEST: onze picknickmand! 

                 

U kan bij ons een heerlijke picknick reserveren vol met streekgebonden producten! Picknickplekjes zijn er te over.

Bij het reserveren van een picknick vragen we om vooruit te betalen. U kan tot 24 u voor uw fietsreservatie beslissen om ook een picknickmand als extra te nemen.

Keuze uit:

  • Picknick ‘Borrel‘: 25 euro voor 2 personen  Flesje rode of witte wijn van 375 ml naar keuze, 2 flesjes water, blokjes kaas en salami, chips en olijfjes. Picknickdeken en koeltasje inbegrepen!

  • Picknick ‘Ulbike’: 35 euro voor 2 personen  Picknickmand met broodjes, beleg zoet en hartig, rauwkost, sap, gebak, fruitsla en 2 flesjes water. We kiezen hierbij zoveel mogelijk voor streekproducten en seizoensgebonden producten. De inhoud wijzigt dus regelmatig. Picknickdeken en koeltasje inbegrepen. Ook een vlaggenlijn in de mand om je picknickplekje extra gezellig te maken.  (Vegetarische versie ook mogelijk!)

  • Extra te bestellen: flesje wijn (wit of rood 75 cl) BIO of flesje cava aan 12 euro/stuk, frisdrank blik 33cl aan 1 euro/stuk.

______________________________________________________________

Op onze pagina In Onze Buurt vindt u fijne logeeradresjes en plaatsen waar u heerlijk kan tafelen.

Meer weten? Een dagje fietsen in Haspengouw reserveren? Mail ons: ulbike@telenet.be met de datum, gewenste aantal fietsen! Wij beantwoorden uw mail asap met meer info. Tot Binnenkort!