Het is geen uitzondering, de lente die in februari al om de hoek komt piepen! Vorig jaar werden we allemaal gevraagd om ‘in ons kot’ te blijven en konden we die eerste weken in ‘lockdown’ al genieten van lentetemperaturen en vitamine D.

Een jaar verder geeft ons misschien wat meer perspectief. ‘In ons kot’ is misschien eerder ‘in ons land’ en laat nu net dat laatste toch wel veel in zijn mars hebben. Veel meer dan we misschien op het eerste zicht denken of weten. Dagtoerisme trekt al snel naar onze Noordzeekust, waar het uiteraard ook fijn vertoeven is, maar er zijn zoveel mooie plekjes.

Wist u dat Haspengouw een Toscaans kantje heeft? U waant er zich bij mooie zonnige temperaturen soms even in de Provence of in Italie. Bovendien is onze streek ook gevuld met prachtige kastelen en mooie vergezichten.

Ons doorkijkkerkje in Borgloon, de Stroopfabriek, het prachtige vergezicht aan de Canadawinning, het Maliënhof in Kerniel, de gezellige en authentieke dorpskern van Ulbeek, ….Het zijn maar enkele voorbeelden van onze favoriete plekjes in de streek!

De bloesems zijn uniek om te komen bekijken, maar ook later in de lente en zomermaanden is het hier adembenemend mooi. En dan vergeet ik al bijna de Limburgse gastvrijheid te vermelden! U kan nog steeds terecht in talrijke B&B’s en vakantiewoningen, stuk voor stuk uitgebaat door gepassioneerde mensen met liefde voor de streek!

Wij bieden u alvast een fijn vertier! Op een comfortabele, nieuwe elektrische fiets kan u onze streek verkennen. We zetten de fietsen voor u klaar, voorzien van een fietstas en helpen u verder op weg met een fietsroute naar wens, die u gegarandeerd langs de mooiste plekjes brengt!

Meer info over de streek vindt u op https://www.visitlimburg.be/nl en onze info rond fietsverhuur kan u hier vinden: https://www.ulbike.be/fietsverhuur-2


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *