Afgelopen week konden we een voorproefje krijgen van de modellen 2022 van Gazelle en L’Avenir tijdens de dealershow 2022.

Na corona was het ook voor ons als dealer een verademing om weer eens de fietsmodellen die komende zijn in real life te kunnen bezichtigen. Kleurtjes en details zijn altijd beter te bekijken in het echt.

De tekorten en achterstanden waar we sinds corona in fietsland mee te maken kregen, zijn er jammer genoeg nog steeds, wat het dus voor ons heel moeilijk bepalen maakt wat we dienen te bestellen voor komende jaar en wat uiteindelijk tijdig zal komen.

We zijn er dan ook snel bij geweest en plaatsten onze bestelling voor 2022 al voor de zomer van 2021. Dat maakt dat we nu en ook de komende maanden toch steeds fietsen kunnen blijven aanbieden, zij het dan in mondjesmaat. Zoals de Limited Edition Gazelle Orange ebike!

De modellen waar we achter staan, die kwaliteit en afwerking beogen, zijn dus gegarandeerd op komst.

We willen ook ieder van onze klanten bedanken voor het vele geduld wat soms nodig was, bij bestelde fietsen die uiteindelijk heel laat aankwamen. U heeft geen idee hoe vervelend we dit zelf vinden!

Het nieuwe seizoen zal dus hopelijk beter verlopen! Wij hebben allesinds voor u de mooiste en kwalitatiefste exemplaren uitgezocht, in alle maatjes en kleurtjes!

Wilt u een fiets bestellen voor komende jaar? Dan kunnen we alleen maar aanraden tijdig jouw exemplaar te claimen en in bestelling te zetten! Wacht u liever af zodat ook u de fiets in realtime kan zien en proberen? Dan kan u steeds vrijblijvend terecht in de winkel of via de website en sociale media. Alles wat binnenkomt, wordt onmiddelijk online geplaatst!

Wij wensen u veel fietsplezier en danken u voor het vertrouwen!

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *