Vanaf 1 januari 2019 gaan wij van start met Cyclesoftware! Gedaan met ons oude kassasysteem (Wat eigenlijk geen systeem was, haha!).

Wat betekent dit voor u als klant? Ons kassasysteem is volledig afgestemd op deze software zodat wij u persoonlijk kunnen registreren. Op die manier wordt elke herstelling aan om het even welke fiets u binnen brengt bij ons bijgehouden, opdat we ook bij toekomstige herstellingen kunnen nagaan wat reeds werd hersteld en of vervangen. U wordt vanuit dit programma op de hoogte gehouden van uw herstelling en krijgt een SMS/email wanneer uw herstelling klaar is.

Ook bij de aankoop van een nieuwe fiets wordt alles meteen geregistreerd, wat een meerwaarde is naar garantie en bij diefstal van uw fiets. U krijgt als optie uw fiets via ons te verzekeren, allemaal met enkele muisklikken!

Bovendien biedt het ons de mogelijkheid voorraad te bekijken van fietsen en onderdelen (zelfs bij collega’s) en eventueel bij onze leveranciers meteen te bestellen indien uit stock. Steeds met een volledig overzicht van de verkoopprijzen. Dit vermijdt eindeloos opzoekwerk terwijl u wacht.

Voor ons is het een meerwaarde naar boekhouding en facturatie toe, wat een hoop werk scheelt naar de toekomst.

Meer tijd die we aan u en uw fiets kunnen besteden!

 

 

Categorieën: 2019

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *