Onze nieuwe modellen MTB 2021 sijpelen binnen… met de nadruk op sijpelen, want door de populariteit van het fietsen in het algemeen en de populariteit van de MTB’s en de gravelbikes, kunnen de fabricanten nu al niet meer volgen voor volgend jaar!

Gelukkig plaatsten we tijdig onze voororders voor volgend jaar en zijn er toch enkele modellen die op stock zijn en dus ook worden geleverd… Maar onze leveranciers waarschuwen toch al voor achterstand volgend jaar! We kunnen dus alleen maar adviseren om voor een aankoop niet te lang te wachten. Modellen op stock vliegen de deur uit en wat op uw maat besteld wordt, laat soms toch langer op zich wachten!

Tot zover het minder fraaie nieuws, want we kunnen de nieuwe modellen alleen maar bewonderen en in de verf zetten! En we kunnen ook alleen maar toejuichen dat u de sportieve toer opgaat en dus uw eigen gezondheid prioriteit geeft!

Met dit nieuwe model van BH bikes bijvoorbeeld komt u al een heel eind! Deze BH EXPERT 4.5 met Mix XT afmontage en Rock Shox Judy voorvork is een mooi exemplaar voor zijn prijs!

Onze modellen 2020 krijgen momenteel een mooie korting, dus interessant om even binnen te springen!


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *