Bij Ulbike kan u terecht voor het verhuur van elektrische comfortabele fietsen! Kom onze prachtige streek verkennen op de fiets. Haspengouw heet u welkom!

Fietsparadijs Limburg, met mooie plekjes en een schitterend fietsroutenetwerk, vele lekkere adresjes en zoveel meer! De bloesemtijd, een streling voor het oog! 

 

             

Maar ook elk ander tijdstip van het jaar maakt het de moeite waard.

Overtuigd? Nieuwsgierig? Reserveer dan NU je elektrische fiets en kom op een comfortabele manier onze streek ontdekken.

Wij zorgen ervoor dat de gereserveerde fietsen klaar staan! In deze corona-tijd worden de fietsen ook na elk gebruik ontsmet.

Tarieven:

  • elektrische fiets damesmodel: 30 euro/dag                     ( *vanaf 3e dag 10 euro korting op dagprijs)

  • kinderstoeltje tot 18kg: 10 euro/dag

Verhuur is enkel mogelijk op onze openingsdagen en tussen 9u en 18u, uitgezonderd op zaterdag tussen 9u en 17u.

Zondag en maandag zijn we gesloten. Alsook op feestdagen! Er is die dagen geen verhuur mogelijk.

Door de drukte in onze fietsenzaak en de extra organisatie rond corona, zijn wij tijdelijk gestopt met fietsen leveren op locatie. U kan enkel nog reserveren om met gehuurde fietsen ter plaatse te vertrekken en dit uitsluitend op onze openingsdagen. Wij zijn gesloten op maandag, zondag en feestdagen. Dank voor uw begrip!

Verhuur is enkel mogelijk voor een volledige dag!

Omdat de reservaties goed lopen, raden wij u aan niet te lang te wachten om uw daguitstap te plannen. Wees er tijdig bij! Wij werken met vooruitbetaling!

Extra’s:                 

  • Inbegrepen in de dagprijs: fietsroute Haspengouw aan de hand van de knooppunten, naar keuze met route 32 km,  46 km of 57 km (op aanvraag)

  • Al onze fietsen zijn voorzien van een fietstas waar u uw persoonlijke spullen in kwijt kan en materiaal om bij een lekke band de fiets snel te herstellen!

  • Wil u een dagje fietsen kado doen? Dat kan… Wij maken voor u een kadobon op maat: vanaf 30 euro voor het huren van 1 fiets, 60 euro voor het huren van 2 fietsen.

Belangrijk!
Het dragen van een fietshelm is in België niet verplicht. Toch raden wij iedereen aan om tijdens het fietsen een helm te dragen. Wij hebben om hygiënische redenen geen helmen in verhuur. U dient uw persoonlijke helm mee te brengen of u kan uiteraard een fietshelm aankopen in onze winkel.

Meer weten? Een dagje fietsen in Haspengouw reserveren? Mail ons: ulbike@telenet.be met de datum, gewenste aantal fietsen! Wij beantwoorden uw mail asap met meer info. Tot Binnenkort!