Bij Ulbike kan u terecht voor het verhuur van elektrische comfortabele fietsen! Kom onze prachtige streek verkennen op de fiets. Haspengouw heet u welkom!

Fietsparadijs Limburg, met mooie plekjes en een schitterend fietsroutenetwerk, vele lekkere adresjes en zoveel meer! De bloesemtijd, een streling voor het oog!                 

Maar ook elk ander tijdstip van het jaar maakt het de moeite waard.

Overtuigd? Nieuwsgierig? Reserveer dan NU je elektrische fiets en kom op een comfortabele manier onze streek ontdekken.

Wij zorgen ervoor dat de gereserveerde fietsen klaar staan en voorzien bij het vertrek een heerlijk tasje koffie.

Tarieven:

 • elektrische fiets dames of herenmodel: 25 euro/dag ( *vanaf 3e dag 10 euro korting op dagprijs)

 • kinderstoeltje tot 18kg: 10 euro/dag

 • Transport op locatie: 2,5 euro per fiets

Verhuur is enkel mogelijk op onze openingsdagen en tussen 10u en 18u, uitgezonderd op zaterdag tussen 9u en 17u. Zondag en maandag zijn we gesloten. Verblijft u echter voor het weekend in onze streek, dan werken wij vaak samen met uw accommodatie en kunnen de fietsen daar klaarzetten en terug ophalen, ook op zondag. Wij rekenen hiervoor een transportkost van 2,5 euro/fiets.

Wij werken reeds samen met:

 • Huize Extree Berlingen

 • Villa Copis Borgloon

 • Villa Curtricias Kortessem

 • Hoeve Roosbeek Zepperen

 • Hotel De Pastorie Borgloon

 • Hoeve Lavigne Wellen

Verhuur is enkel mogelijk voor een volledige dag!

Omdat de reservaties goed lopen, raden wij u aan niet te lang te wachten om uw daguitstap te plannen. Wees er tijdig bij!

Extra’s:                 

 • Picknickmand met verse streekproducten: verse broodjes, zoet en hartig beleg, vers fruit en rauwkostslaatje,fruitsap, een zoetig tussendoortje. Groot picknickdeken inbegrepen. Voor 2 personen: 25 Euro (+7,5 euro /extra persoon).

 • Inbegrepen in de dagprijs: tasje koffie of thee bij ons in de zaak, fietskaart naar keuze met route 22 km,  40km of 63 km ( op vraag kan een fietstas worden gebruikt met ruimte voor 1 regenjas en lunchpakket, vraag hier naar bij uw reservatie)

 • Wil u een dagje fietsen kado doen? Dat kan… Wij maken voor u een kadobon op maat: vanaf 25 euro voor het huren van 1 fiets, 50 euro voor het huren van 2 fietsen of 75 euro voor het huren van 2 fietsen én eventueel een heerlijke picknickmand. Stuur ons een mailtje op info@ulbike.be en wij doen de rest. Verzenden van de kadobon gebeurt met DPD en kost 6 euro voor België, 7,5 euro voor Nederland.

Belangrijk!

Het dragen van een fietshelm is in België niet verplicht. Toch raden wij iedereen aan om tijdens het fietsen een helm te dragen. Wij hebben om hygiënische redenen geen helmen in verhuur. U dient uw persoonlijke helm mee te brengen of u kan uiteraard een fietshelm aankopen in onze winkel.

Meer weten? Een dagje fietsen in Haspengouw reserveren? Mail ons: ulbike@telenet.be met de datum, gewenste aantal fietsen en eventueel of u een picknickmand had gewenst! Wij beantwoorden uw mail asap met meer info.Tot Binnenkort!

http://www.toerisme-sint-truiden.be/aanbod/bloesemmeter/