Wij hebben het volledige gamma elektrische fietsen van Gazelle, l’Avenir, BH, Excelsior, alsook Victoria. Ook elektrische plooifietsen van VENILU zitten in ons assortiment!  Uiteraard hebben we niet alle modellen, maten en kleuren binnen. We bieden u een ruime keuze in aanwezige fietsen, maar u kan ook uw eigen kleur en maat bij ons bestellen. Tevens beschikken wij steeds over een aantal testmodellen, zodat u de gewenste maat en fiets kan uitproberen. In de loop van het seizoen doen wij een aantal TESTDAGEN voor elektrische fietsen, waar u in gezelschap van een drankje een ruim aanbod fietsen kan testen. Uiteraard zijn er tijdens deze testdagen mooie acties, dus hou vooral onze facebookpagina ULBIKE in de gaten.

IN DE KIJKER: 


Gazelle Paris C7 HMB +

Een Gazelle E-bike voor ieders budget!

Met de nieuwe Paris C7+ HMB toont Gazelle overtuigend aan dat een e-bike van topkwaliteit ook met beperkt budget te realiseren is. Met de Bosch Active Line Plus middenmotor hebben de ontwerpers van Gazelle er een schepje bovenop gedaan: meer ondersteuning, meer comfort en meer bedieningsgemak. Vanaf 2299 euro! Nu binnen in de winkel!


Gazelle Oranje C310

Deze Gazelle Orange C310 met krachtige middenmotor, biedt vooral comfort! State of the art in moeiteloos fietsen. Luxe alom: je zit op een gelzadel en een geveerde zadelpen. Onder het trappen schakel je vloeiend van de laagste naar de hoogste versnelling en terug. Traploos, want je voelt precies wanneer je in de juiste versnelling rijdt.

Gazelle Ultimate T10

Zeer hoogwaardige trekking e-bike, tot in de puntjes verzorgd. De eersteklas afmontage o.a. Shimano XT, Bosch Performance line en ergonomisch gevormde handvatten maken zeer sportieve prestaties mogelijk. Dankzij integratie van de accu, motor en de stijfheid van het frame rijdt de Ultimate T10 HMB heerlijk stabiel. Het dynamische design, hoog comfortniveau en de uitstekende rijeigenschappen maken deze fiets tot de ideale metgezel voor lange recreatieve tochten!

Excelsior Pearl E-bike

Dit pareltje, De Excelsior Pearl, E-bike collectie 2020 met Bosch middenmotor en ingewerkte batterij is gearriveerd! Een vleugje retro in een parelmoerwit frame met ingewerkte batterij en mooie vintage details.