Comfortabel en toch sportief onderweg? Dan is de Gazelle Arroyo C7+ misschien iets voor u. De twee uitvoeringen HMB en HMS zijn in de winkel te bezichtigen…

De Arroyo C7+ HMS beschikt over een frame van optimale kwaliteit, 7 versnellingen (Shimano Nexus) en een geintegreerde Shimano Steps middenmotor. Hij wordt standaard geleverd met een gouden accu (400 wH), wat tot 125 kilometer rijbereik kan geven. Prijs 2699,- incl. BTW. Hij is er bij ons in een damesmodel, maatje 53, kleur Industry Grey.

De Arroyo C7+ HMB beschikt eveneeens over een frame van optimale kwaliteit, 7 versnellingen (Shimano Nexus), met snelle en krachtige Magura remmen, brede banden voor optimaal comfort en een Bosch middenmotor (zeer stil!). Hij wordt standaard geleverd met een zilveren accu, maar is bij ons binnen met een gouden accu (400 wH) en dus een rijbereik tot 125 km! Prijs met gouden accu: 2749,- incl. BTW Hij is er bij ons in mat zwart, maatje 49 damesmodel. Deze fiets is zeer gegeerd en dus slechts nog beperkt te verkrijgen in bepaalde maten en kleurtjes. Snel zijn is de boodschap!

 


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *